Product of the day...

New

La differenza dei formaggi bio!

Pubblicato Wednesday, 29 March 2017 9:09

Sempre di più si sente parlare di alimenti biologici, ma non si hanno sempre le idee chiare a riguardo!Come sapete al caseificio Tomasoni abbiamo da poco lanciato una nuova linea di formaggi biologici. Ma che differenze ci sono tra i classici formaggi e quelli prodotti con solo latte bio? Scopriamolo insieme…

Leggi tutto
  • 60 years of Tomasoni

    image01
    image02
    image03
  • I 60 anni del Caseificio Tomasoni

    image02
    image03

The flavors of the past...

THE ORIGINS OF THE PASSION FOR FRESH CHEESE

The origins of Caseificio Tomasoni date back to 1955, in the delightful countryside north of Treviso, when Primo Tomasoni, a dairyman from Brescia, took over an old farm located next to the river Piave, an area rich in history and natural beauty, with the intent of turning it into the headquarters of the dairy.

Read more

Are you a retailer?

Consult the technical files of our products…

Login/Sign in

CASEIFICIO TOMASONI SRL - P.IVA 02430550265 | STRACCHINO | Privacy Policy | Cookie Policy | ADMIN | WEB AGENCY: SYSCOM.IT